La Casa de l'Ours

Plagne Villages

Meer zien
resto1.jpg
Centre station et Front de neige Plagne Villages
73210 La Plagne
De kaart zien
La Casa de l'Ours, onvermijdelijk adres op het sneeuwfront van Plagne Villages! Restaurant/Pizzeria, Bar/Pub lounge, terras op het zuiden, gezellige en warme omgeving, gulle en gastronomische keuken, non-stop service 7/7.
Wees welkom bij ons nieuw vriendelijk en dynamisch team van de "La Case de l'Ours", ter uwer beschikking en tot uw dienst.
Non stop brasseriedienst de ganse dag 7/7: restauratie van 11u tot 23u00 non stop!! Bar/Pub open vanaf 8u30 tot middernacht...
Ideaal gelegen bij het begin van de ESF lessen van Plagne Villages, ligging nr 1 aan de voet van de skipistes, toegankelijk aan allen, het ideaal rendez-vous voor klein en groot, met familie, skiërs en voetgangers.
Geniet van het grote zonovergoten terras en van zijn solarium met ligstoelen dat U uitnodigt tot ontspannig. Op sneeuwdagen zal de centrale open haard de plaats zijn voor een gastronomische pauze.
Onze nieuwe chef zal in staat zijn U een aangenaam ogenblik te laten doorbrengen rond een nieuwe, gevarieerde spijskaart, traditionaal maar geraffineerd, verzorgd en vernieuwend, actueel en gul... grillades in het houtsvuur: rib van rundsvlees, magrets, ribbetjes... En nog veel andere verrassingen... Een keuken op basis van verse en zelfgemaakte producten.
Zonder al onze specialiteiten van Savoie te vergeten: fondues, raclette met rauwe melk, tartiflettes, pierrades en zijn echte Mont d'Or, met mooie charcuterieplanken.
Onze wijnkaart bevat vele referenties van verschillende bodems, lokaal en bios.

Dagelijks après-ski met pannekoeken, wafels, chocolade en warme wijn... Ideaal voor een aangenaam ogenblik om te genieten met familie of vrienden.
Zijn bar-pub lounge langs het restaurant, de enige Pub van Plagne Villages!! Met uitzending van sport- en musicale evenementen, enz...
Planche apéro: charcuterie en kaas van Savoie! Grote keuze van bier van het vat, wijn per glas, whisky's, gins, rhums, cocktails...
Pizzas van het huis, ter plaatse of take away (getrouwheidskaart!)

Een adres om niet te vergeten in het hart van alle Plagnes "La Casa de l'Ours" een plaats waar men zich goed voelt en waar men terugkomt... niet te missen!!
Data en openingstijden
Van 15/12/2023 tot en met 28/04/2024, iedere dag.
Betaalmethoden geaccepteerd
Bankkaart/creditcard
Vakantiecheques
Contanten
Downloadbare bestanden
Gasttalen
Engels
Frans
Categorieën
Brasserie
Grill
Pizzeria
Traditioneel restaurant
Specialiteiten
biedt gerechten "zelfgemaakt" aan
Vegetarische keuken
Mediterrane keuken
Italiaanse keuken
Traditionele Franse keuken
Kaaswinkel
Keuken uit de Savoie
Speciaal vlees
♿ Toerisme en Handicap
Toegankelijk voor rolstoel met hulp

La Casa de l'Ours

Centre station et Front de neige Plagne Villages
73210 La Plagne

Deze zomer zul je het geweldig vinden!

Er is altijd een goede reden om naar La Plagne te komen ❤️

Super Huit
Van 12 tot 14 juli 2024
LA 6000D
Van 25 tot 27 juli