MENU
MENU
Opening : 14/12/2019
Closing : 25/04/2020
WEBCAMS
Panoramique du Bécoin - 2350m
Panoramique du Bécoin - 2350m
Champagny le Haut - Site Nordique - 1450m
Champagny le Haut - Site Nordique - 1450m
_INFOS_ENNEIGEMENT_
Snow depth- cm
Last snowfall29/05/2019
Snow depth- cm
Last snowfall28/04/2019
Snow depth- cm
Last snowfall04/04/2019
Weerbericht station
Morning
_SOLEIL_
13°
Afternoon
_SOLEIL_
26°
Snow depth- cm
Last snowfall28/04/2019
Morning
_SOLEIL_
13°
Afternoon
_SOLEIL_
25°
Snow depth- cm
Last snowfall_NON_DISPONIBLE_
Morning
_SOLEIL_
12°
Afternoon
_SOLEIL_
23°
Snow depth- cm
Last snowfall_NON_DISPONIBLE_
Wegomstandigheden
Equipements spéciaux recommandésWegomstandigheden : Non défini
Komst
7h32
3h12
7h39
8h39
8h25
1h50
3h25
1h28
1h29
7h44
1h50

Aéroport de
Lyon ou Genève
Liaison la Plagne
2h25 / 133km

  • -A
  • A
  • A+
DE 5 GOEDE REDENEN OM NAAR LA PL

DE 5 GOEDE REDENEN OM NAAR LA PLAGNE TE KOMEN

#1 – SKI DOMEIN VAN 425 km
La plagne heeft 225 km skipistes. Het maakt integraal deel uit van Paradiski: het tweede grootste skidomein ter wereld met 425 km pistes die met elkaar verbonden zijn.

70% van het domein ligt boven de 2000m, U heeft derhalve permanent nieuwe horizonten.
Beginneling?  Geniet van het geheel van het domein maar uitsluitend gebruik makend van de blauwe aangepaste pistes om te kunnen beginnen met een gerust gemoed.
Meer ervaring?  Ongeveer de helft van de pistes zijn rood en zwart en daarbij komen nog de sneeuwparken, boardercross, boarder gliss, halp pipes, sledepistes, waterslide, big airbag, big air vidéo, gechronometreerde piste “chrono speed”.
Het witte goud wacht nog maar alleen op U !

 

#2.0 – So YUGE! LA PLAGNE, UW AANGESLOTEN SKIOORD
YUGE is een ultra gepersonaliseerde & zelf lerende toepassing die toelaat je ervaring als skier te verrijken en uw verblijf in het skioord te vergemakkelijken.

Met YUGE kan je:

  • Je skipas vanaf de toepassing herladen
  • Je vrienden opzoeken en geografisch situeren op het interactief plan van het gebied
  • De weersomstandigheden kennen per sector alsmede de drukte aan de skiliften in real time
  • Uw parcours en uw prestaties opvolgen
  • De foto’s en vidéo’s vinden die gemaakt zijn dank zij de apparatuur op de pistes
  • Opnieuw de volledige gidsen ontdekken van de resorts

 

#3 - 1 SKIOORD MET 10 BESTEMMINGEN

La Plagne, uniek & veelvoudig

Het gebergte met 10 aantrekkelijke bestemmingen waar authenticiteit & gezelligheid rijmen met kwaliteit.
In deze verschillende dorpen biedt la Plagne een paneel van verschillende ambiances...  Het traditionneel en familaal chalet van Savoie, een cosy hotelkamer of een appartement voor de feestvierders... iedereen komt aan zijn trekken in la Plagne.

 


#4 – BUITEN HET SKIEN, EEN VEELVOUD VAN ACTIVITEITEN
Heb je zin in ontspanning,  belust op nieuwe sportsensaties in deze mythieke bergwereld?Farniente op een zonovergoten terras met een besneeuwde achtergrond, sneeuwschoenen, langlauf, cross country, deltaplaning, slede, huskies, handiski, icefall, tokkelbaan, bobsleigh of nieuwe sneeuwsporten: fat bike, snowbike, airboard, snakegliss, yooner... Test de nieuwe sensaties en bouw uw beste herinneringen in la Plagne!
Farniente op een zonovergoten terras met een besneeuwde achtergrond, sneeuwschoenen, langlauf, cross country, deltaplaning, slede, huskies, handiski, icefall, tokkelbaan, bobsleigh of nieuwe sneeuwsporten: fat bike, snowbike, airboard, snakegliss, yooner...  Test de nieuwe sensaties en bouw uw beste herinneringen in la Plagne!


 

#5 – LA PLAGNE HET UITVERKOREN SKIOORD

Het wintersportoord dat de voorkeur heeft * bij Fransen en buitenlanders.

Voor uw perfecte vakanties, u kan ervan op aan, geef de voorkeur aan la Plagne.

*Uitslag van een onderzoek uitgevoerd door de Voyagiste SnowTrex bij 40.000 klanten van 8 nationaliteiten.

 

 

Ontdek de 5 goede redenen in video

DE 5 GOEDE REDENEN OM NAAR LA PLAGNE TE KOMEN

WANNEER AUTHENTICITEIT SAMENGAAT

WANNEER AUTHENTICITEIT SAMENGAAT MET GEZELLIGHEID...

Huizen in steen, chalets in hout, de dorpen van La Plagne bewaren hun ongelooflijk cachet met al hun authenticiteit 360 levensdagen per jaar.
Ontmoet een plaatselijke zeer gastvrije bevolking met zorgvuldig vereewigde tradities.
Waardeer de culturele rijkdom van Savoie et ontdek de warmte en het comfort van de woningen in de bergen.

PLAGNE 1800

PLAGNE 1800

PLAGNE 1800 (1800m) : De natuur in harmonie! Rustige en familiale sfeer in de chalets aan de rand van het bos, U zal in de onmiddellijke nabijheid zijn van de de Bobsleigh piste.

Er meer van weten

PLAGNE CENTRE

PLAGNE CENTRE

PLAGNE CENTRE (1970m) :Eerste historische plaats van la Plagne, in het midden van het domein, en ontegensprekelijk familiegericht... U zal er genieten van zijn levendige sfeer tijdens de après-ski.  Zijn prestigieus skistadium waar grote internationale competities ingericht worden, zal U zeker niet ontgaan.

Er meer van weten


Plagne village/Soleil

PLAGNE VILLAGE/SOLEIL

PLAGNE VILLAGE/SOLEIL (2050m) : Typische bergchalets en kleine residenties, trapsgewijze gebouwd, zullen U verwelkomen, daar waar een rustige en familale sfeer heerst.

Er meer van weten


Plagne AIME 2000

PLAGNE AIME 2000

PLAGNE AIME 2000 (2100m) : Wanneer kwaliteit en gezelligheid samengaan met praktisch zijn: een panoramisch uitzicht van 360°, een verrassende architectuur, geklasseerd patrimonium van de 20e eeuw, een gespecialiseerde skischool “Antenne Handicap”... Plagne Aime 2000 biedt U werkingsstructuren die zeer goed aangepast zijn aan de noden van personen met een beperkte mobiliteit.

Er meer van weten


Plagne Bellecôte

PLAGNE BELLECÔTE

PLAGNE BELLECÔTE (1930m) : Stay tuned!  Jonge sfeer vol animo tijdens de après-ski, verwarmd zwembad in open lucht, 29°C ! Om van uw vakanties een feest te maken, denk aan Plagne Bellecôte!

Er meer van weten


Belle Plagne

BELLE PLAGNE

BELLE PLAGNE (2050m) : Van de rust van het dorp genieten, maar met de voordelen van het skioord.  Warme en familiale sfeer, architectuur in hout en leisteen, Belle-Plagne is volledig autovrij.

Er meer van weten

CHAMPAGNY EN VANOISE

CHAMPAGNY-EN-VANOISE

CHAMPAGNY-EN-VANOISE (1250m) : Geklasseerd langlaufgebied vlak bij het Parc National de La Vanoise, en op een paar stappen van het uniek concept van “la tour de glace” (de ijstoren) U zal verwonderd zijn van de buitengewone schoonheid en van de authenticiteit van deze plaats waar U traditie en gezelligheid zal vinden.

Er meer van weten

PLAGNE MONTALBERT

PLAGNE MONTALBERT

PLAGNE MONTALBERT (1350m) : Ontwaak met de ski’s aan de voeten, in een dorp waar er aanbod is van vele activiteiten: huskies, sneeuwschoenen, nouvelles glisses...  redenen te over om uw beste vakantieherinneringen te delen in een authentiek en gezellig kader, waar de zon uw beste bondgenoot zal zijn.

Er meer van weten

MONTCHAVIN LA PLAGNE

MONTCHAVIN LA PLAGNE

MONTCHAVIN LA PLAGNE (1250m) : Op zoek naar gezinsvakanties?  Onder het label “Famille Plus” zal deze plaats met zijn oude chalets en zijn hoeves in hout U zeker bekoren door zijn sfeer.  En om uw kinderen hun beste vakantieherinnering te laten opdoen zijn er een groot aantal animaties.

Er meer van weten


Plagne Expériences

PLAGNE EXPÉRIENCES

Doe nieuwe ervaringen op, ontdek nieuwe sensaties, overschrijd uw grenzen...

BOB EXPERIENCE, c’est LA particularité de La Plagne

Voeg adrenaline toe aan uw vakantie !

De enige bobsleighpiste in Frankrijk, patrimonium van de Olympische Spelen van Albertville in 1992 is open voor iedereen.
Voorstelling met enkele cijfers! 1507m lang, 124m hoogteverschil, een gemiddelde helling van 8.29%, 19 bochten en een snelheidsrecord van 134km/uur. Zou U de uitdaging durven aangaan ?

ICE EXPERIENCE : Hogerop gaat het !

De ijstoren (la tour de glace) wordt sinds 5 jaar telkenjaar opgericht in de vallei van Champagny le Haut op 1500m hoogte en is uniek in Europa.
Deze kunstmatige structuur van 22m, in de onmiddellijke omgeving van het Parc National de la Vanoise, bevat diverse klimparcours met gevarieerde hellingsgraad. U ontmoet verscheidene reliefs en moeilijkheden. Of U een ervaren waaghals bent of eenvoudigweg een sportieveling voor één dag... U gaat er zeker uw speelterrein vinden !


GLISSE EXPERIENCE : Scherp uw zinnen dank zij avant-garde tuigen !

Airboard, snakesgliss, youner, fat bike, snowbike... Ze hebben het oord veroverd !
Rondrijden op de paden met een fat bike, de hellingen afglijden met een bodyboard of gewoon met een slee rondrijden, uw after-ski avonden in la Plagne zullen onvergetelijk zijn. Een hele reeks activiteiten voor de kleinsten zowel als voor de groten... als U nog niet goed al uw spieren kent, dan zal dat wel het geval zijn na het uittesten van de nouvelles glisses !

TELEMARK EXPERIENCE : bevrijd uzelf !

Historische ski discipline, en nochtans heel modern!
De beoefening van telemark lijkt erg op het alpijns skiën, maar uw hielen bewegen vrij, hetgeen van telemark een harmonieuse kunst maakt. Kracht en sierlijkheid samenvoegend zal U spelen met uw eigen uitersten. Eén enkele vraag: kan U in evenwicht blijven ?
Montchavin-la-Plagne nodigt U uit om U in te leiden in deze trouwe sportieve traditie.

ONTDEKKEN
Votre forfait en ligne Cliquez ici