MENU
MENU
Opening : 14/12/2019
Closing : 25/04/2020
WEBCAMS
Panoramique du Bécoin - 2350m
Panoramique du Bécoin - 2350m
Champagny le Haut - Site Nordique - 1450m
Champagny le Haut - Site Nordique - 1450m
_INFOS_ENNEIGEMENT_
Snow depth- cm
Last snowfall29/05/2019
Snow depth- cm
Last snowfall28/04/2019
Snow depth- cm
Last snowfall04/04/2019
Weerbericht station
Morning
_COUVERT_
11°
Afternoon
_COUVERT_PLUIE_MODEREE_FORTE_
12°
Snow depth- cm
Last snowfall28/04/2019
Morning
_TRES_NUAGEUX_COURTES_ECLAIRCIES_
Afternoon
_BELLES_ECLAIRCIES_PASSAGES_NUAGUEUX_
18°
Snow depth- cm
Last snowfall_NON_DISPONIBLE_
Morning
_SOLEIL_
10°
Afternoon
_SOLEIL_
18°
Snow depth- cm
Last snowfall_NON_DISPONIBLE_
Wegomstandigheden
Equipements spéciaux recommandésWegomstandigheden : Non défini
Komst
7h32
3h12
7h39
8h39
8h25
1h50
3h25
1h28
1h29
7h44
1h50

Aéroport de
Lyon ou Genève
Liaison la Plagne
2h25 / 133km

  • -A
  • A
  • A+
Rêve d'un séjour authentique

DROOMT U VAN EEN VERBLIJF IN HET TEKEN VAN AUTHENTICITEIT, IN HET MIDDEN VAN EEN BESCHERMD NATUURGEBIED ?

Kom de dorpen verkennen van de Canton d’Aime, in de vallei van de Tarentaise, en ontmoet een zeer gastvrije plaatselijke bevolking met zorgvuldig bewaarde tradities.  Winter en zomer, zal U de culturele rijkdom van Savoie op prijs stellen en ook de warmte en het comfort van een woonst in de vallei, tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Liste des hébergements de la Vallée

Aime

Aime

Aime bevindt zich op een twintigtal kilometer van de skigebieden van la Plagne.  In dit stadje van 2500 inwoners vindt U talrijke handelszaken et diensten, dit om niets te kort te komen tijdens uw verblijf.

Montorlin

Montorlin

Montorlin, gelegen langs de weg van Montchavin is erin geslaagd zijn authenticiteit te bewaren, en verleent een snelle toegang tot de pistes van het skigebied van la Plagne.

Valezan

Valezan

In dit kleine dorpje van de Versant du Soleil, zullen de liefhebbers van authenticiteit hun geluk vinden.

Macot

Macot

Om de skioorden van la Plagne te bereiken moet men in elk geval via Macot, een dorp genesteld in een plooi van de bergen.  Zijn woningen en zijn typische stijl geven werkelijk een gevoel van ontheemding.  Op weg naar la Plagne is het niet mogelijk voorbij te rijden aan deze gehuchten met chalets en traditionnele woningen zonder ze op te merken.

Villarolland

Villaroland

Op de Versant du Soleil, op 2 kilometer van Aime, zullen Villaroland en zijn honderdtal inwoners U het leven van een vredig en gastvrij dorp doen waarderen.

Centron

Centron

Langs Centron, het kleine dorpje op enkele kilometers van Aime, vloeit de Isère, hetgeen de liefhebbers van wildwater zal begeesteren. ’s Winters zal het nabijgelegen ski gebied van la Plagne U de gelegenheid geven te proeven van de genoegens van de winterporten.

Granier

Granier

Granier, een dorpje van de Versant du Soleil, op 1250m hoogte gelegen, ligt tegenover het skigebied van la Plagne. Door zijn overhangende ligging boven de vallei van de Tarentaise, zal U genieten zowel van een uitzonderlijk uitzicht als van volop zon.

La Roche / Plangagnant

La Roche / Plangagnant

La Roche, op enkele km van Plagne 1800, nodigt de natuurliefhebbers uit om elkaar daar te treffen, alsook de liefhebbers van sensatie, die van half december tot half maart de Olympische Bobsleighpiste zullen kunnen testen.  Vanaf la Roche heeft men toegang tot het skigebied (stoeltjeslift voor 6).

Bellentre

Bellentre

Langs de weg die leidt van Aime naar Bourg St Maurice, komt U het dorpje Bellentre tegen en zijn klokkentoren in de vorm van een bulb.

La côte d'Aime

La côte d'Aime

La côte d’Aime is gelegen op de Versant du Soleil en biedt U een oninneembaar uitzicht op het massief van la Plagne. Op de Zuidhelling gelegen, dus een maximum aan zon ’s winters en ’s zomers.

Longefoy

Longefoy

De bewoners van Longefoy, gelegen op enkele kilometers van de pistes van Plagne Montalbert, geven U een zeer vriendelijk onthaal, waardig voor een traditionneel dorp van Savoie.

Votre forfait en ligne Cliquez ici